سیاسی

تاکید الزیدی بر تداوم مبارزه با فساد و انحصار سلاح در دست دولت عراق

نخست وزیر عراق بر ادامه تلاش‌ها برای مبارزه با فساد و انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد و از تعهد دولت به تدوین چشم‌اندازی بلندمدت مبتنی بر تحقق توسعه پایدار و فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای جوانان خبر داد.

ميدل ایست نیوز: دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که علی الزیدی در استان الانبار با شماری از شیوخ و بزرگان عشایر این استان دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، الزیدی در این دیدار بر اهمیت نقش عشایر به عنوان یکی از ارکان اصلی ساختار جامعه تاکید کرد و گفت که عشایر نقش مهمی در حفظ تعادل اجتماعی و تقویت امنیت و ثبات در سراسر کشور دارند.

وی همچنین بر ضرورت پایبندی به وحدت گفتمان و مقابله با تمامی تلاش‌ها برای ایجاد فتنه و درگیری تاکید کرد.

نخست وزیر عراق با اشاره به تعهد دولت به تدوین چشم‌اندازی بلندمدت مبتنی بر تحقق توسعه پایدار، فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای جوانان و تضمین محیطی امن و شکوفا برای نسل‌های آینده، تاکید کرد که مبارزه با فساد و انحصار سلاح در دست دولت همچنان ادامه خواهد داشت چرا که این دو موضوع از ارکان اساسی تثبیت ثبات به شمار می‌روند.

الزیدی همچنین دستور داد تا به مطالبات شیوخ و بزرگان عشایر درباره افزایش سهم استان الانبار از برق‌رسانی پاسخ داده شود. وی همچنین دستور تعویق دریافت اقساط وام‌های پیشین از کشاورزان و زارعان را صادر کرد تا دولت بتواند به نیازهای استان‌ها پاسخ دهد، چالش‌های پیشِروی بخش کشاورزی را برطرف و امنیت غذایی و ثبات تولید داخلی را تقویت کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − دو =

دکمه بازگشت به بالا