سیاسی

یاران هادی عامری راه خود را از مقتدی صدر جدا می کنند

اختلافات این دو تشکل سیاسی بر سر نامزد وزارت کشور باعث شده که اعضای ائتلاف «البناء» خواستار پایان دادن به هماهنگی و همکاری با ائتلاف «سائرون» شوند.

میدل ایست نیوز: منابع آگاه خبر داده‌اند که رؤسای تشکل‌های سیاسی عضو ائتلاف «البناء» روز پنج‌شنبه‌ در جلسه‌ای در منزل «هادی العامری»، رئیس این ائتلاف، خواستار پایان دادن به هماهنگی و همکاری با ائتلاف «سائرون»، وابسته به «مقتدی صدر»، شده‌اند.

به گزارش «المسله»، حاضران در این جلسه توافق کرده‌اند که به همکاری و هماهنگی با ائتلاف سائرون پایان دهند و تلاش برای تشکیل فراکسیون اکثریت را از سرگیرند.

این گزارش می‌افزاید که حاضران در این جلسه تأکید کرده‌اند که انتخاب وزرا باید با اراده مجلس و به دور از اعمال فشارهای گروه‌های خارج از مجلس باشد و مخالفت‌های خارج از مجلس با نامزدهای وزارتخانه‌ها «با هدف به تعطیلی کشاندن دولت و بازگرداندن روند سیاسی کشور به وضعیت سابق است».

ائتلاف‌های سائرون و بناء برای انتخاب «عادل عبدالمهدی» به نخست وزیری و تشکیل کابینه وی با یکدیگر به تفاهم رسیده بودند که بدون لحاظ اینکه کدام فراکسیون اکثریت پارلمان را تشکیل می‌دهد با یکدیگر همکاری کنند.

اختلافات این دو تشکل سیاسی با پافشاری ائتلاف البناء بر واگذاری وزارت کشور به «فالح الفیاض» و پافشاری ائتلاف سائرون به مخالفت با این انتخاب شدت گرفت. موضوعی که روند تکمیل کابینه را نیز با مشکل مواجه کرده است.

هم‌زمان هفته گذشته ائتلاف «اصلاح و سازندگی» در جلسه‌ای با حضور نمایندگان تشکیل‌دهنده‌اش، که سائرون یکی از آنهاست، ضمن تأکید بر اینکه ائتلاف اصلاح و سازندگی فراکسیون اکثریت در مجلس است و آن را در نخستین جلسه تشکیل مجلس ثبت کرده «سیدعمار الحکیم» را به رهبری این ائتلاف برگزیدند.

منبع
المسله

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا