سرخط خبرها

گام جدید امارات برای همگرایی با سوریه

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات خواستار کمک به سوریه برای مقابله با بحران ویروس کرونا و اجرای آتش‌بس در این کشور شد.

میدل ایست نیوز: «انور قرقاش»، وزیر مشاور در امور خارجه امارات خواستار کمک به سوریه برای مقابله با بحران جهانی بهداشت ناشی از شیوع ویروس کرونا و اجرای آتش‌بس در این کشور شد.

قرقاش در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «با جیرو پیترسون، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه درباره لزوم آتش‌بس در این کشور و کمک بدان در این بحران جهانی بهداشت گفت‌وگو کردم، قدردانی سازمان ملل از حمایت شیخ محمد بن زاید برای کمک به مبارزه با بحران سوریه مایه خوشبختی است.»

وزیر مشاور در امور خارجه امارات پیشتر تماس بن زاید، ولیعهد ابوظبی با «بشار اسد»، رئیس جمهوری سوریه تمجید کرده بود.

محمد بن زاید، ولیعهد امارات متحده عربی در توئیتی اعلام کرد که با «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه تماس تلفنی گرفته و حمایت کشورش را از ملت سوریه در برابر شیوع ویروس کرونا اعلام کرده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا