اجتماعیخبر اول

مسجد الاقصی پس از 2 ماه به روی نمازگزاران بازگشایی شد+فیلم

درهای مسجد الاقصی بامداد امروز و پس از 2 ماه، با رعایت مسائل بهداشتی به روی نمازگزاران بازگشایی شد.

میدل ایست نیوز: درهای مسجد الاقصی پس از 2 ماه بامداد امروز به روی نمازگزاران باز شد.

ده ها مسلمان فلسطینی با سر دادن شعار «الله اکبر سنحمی الاقصی بروحنا و دمنا» ( الله اکبر با جان و خون خود از مسجد الاقصی حفاظت خواهیم کرد) و با حضور «الشیخ عمر الکسوانی»، مدیر مسجد الاقصی وارد این مسجد شدند.

مقامات فلسطین با توجه به هشدار مسئولان مبنی بر افزایش ابتلا به ویروس کرونا، اقدامات احتیاطی را برای بازگشایی مسجد الاقصی اعمال کردند.

شورای اوقاف فلسطین نمازگزاران را به استفاده از ماسک و آوردن جانماز شخصی ملزم کرد.

به گفته یک روزنامه نگار در خبرگزاری «فرانس پرس»، فقط افرادی که از ماسک استفاده می کردند اجازه ورود به مسجد الاقصی را داشتند.

گفته می شود نزدیک به 700 نمازگزار با ماسک و جانماز شخصی در نماز صبح امروز شرکت کرده و سجده شکر بجای آوردند.

پیش از این شورای اوقاف و مقدسات اسلامی در قدس برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا حضور نمازگزاران در مسجد الاقصی را در ماه مارس به حالت تعلیق در آورد.

عربستان نیز همزمان بامداد امروز درهای مسجد النبی (ص) را به روی نمازگزاران بازگشایی کرد.

منبع
اسکای نیوز عربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا