سرخط خبرهاسیاسی

نشست شورای امنیت ملی عراق به ریاست«مصطفی الکاظمی»

شورای امنیت ملی عراق در جلسه‌ای به ریاست «مصطفی الکاظمی» دست‌‌اندازی به اراضی دولتی و اموال خصوصی و مشکل ساخت و ساز غیرقانونی را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: شورای امنیت ملی عراق در جلسه‌ای به ریاست «مصطفی الکاظمی» دست‌‌اندازی به اراضی دولتی و اموال خصوصی و مشکل ساخت و ساز غیرقانونی را بررسی کرد.

در این نشست که به ریاست الکاظمی برگزار شد، تعدی به اراضی دولتی و اموال خصوصی و مشکل ساخت و ساز بی‌ضابطه در درون شهرها و لزوم تدوین راهکارهایی فوری برای جلوگیری از آن مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

در این نشست همچنین درمورد اقدامات بهداشتی پیشگیرانه و راهکارهای حفاظتی لازم الاجرا در ساختمان‌های دولتی و خصوصی و لزوم آگاهی‌بخشی جامعه در این باره برای کاهش حوادث گفت‌وگو شد.

در نشست امنیت ملی عراق همچنین درباره تلاش‌های دولت در مبارزه با شایعاتی که از سوی مراکز ترورریستی و دیگر طرف‌ها با هدف آشوب‌آفرینی و بر هم زدن امنیت و ثبات عراق انجام می شود و راهکارهای مقابله با آن رایزنی شد.

در پایان این نشست تاکید شد که کارمندان دستگاه‌های امنیتی و غیر امنیتی باید از پخش اطلاعات سیاسی گمراه‌کننده یا هر گونه اظهارنظری درباره اقدامات دولتی نادرست در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اجتناب کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

دکمه بازگشت به بالا