سرخط خبرها

تاکید «مسرور بارزانی» در دیدار با «جیمز جفری» بر تداوم هماهنگی پیشمرگه و ارتش عراق در مناطق مورد مناقشه

نخست‌وزیر اقلیم کردستان از هیاتی امریکایی به ریاست «جیمز جفری»، نماینده ویژه امریکا در سوریه و ائتلاف بین‌المللی ضدداعش استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: «مسرور بارزانی»، نخست‌وزیر اقلیم کردستان از هیاتی امریکایی به ریاست «جیمز جفری»، نماینده ویژه امریکا در سوریه و ائتلاف بین‌المللی ضدداعش استقبال کرد.

در بیانیه دولت اقلیم کردستان عراق آمده است که طرفین در این دیدار درباره تازه‌ترین تحولات عراق و اهمیت همکاری و راهکارهای کمک به نیروهای پشمرگه و ارتش عراق برای مقابله با تهدیدات گروه تروریستی داعش رایزنی کردند.

جفری افزود: اقلیم کردستان با توجه به تنوع،تعدد، پویایی و دوستی با امریکا و کشورهای غربی از موقعیت مهم و راهبردی در خاورمیانه برخوردار است.

از سوی دیگر، نخست‌وزیر دولت محلی اقلیم کردستان عراق ضمن تشکر از امریکا به توضیح وضعیت عراق و منطقه و روابط بغداد و اربیل پرداخت.

وی افزود: مذاکرات و گفت‌وگوها با بغداد با هدف دستیابی به راهکاری ریشه‌ای برای مشکلات حل نشده بر اساس قانون اساسی است، بارزانی همچنین بر لزوم تداوم هماهنگی امنیتی میان نیروهای پیشمرگه و ارتش عراق به ویژه در مناطق کُردنشین خارج از اداره اقلیم کردستان برای مقابله با تهدیدات داعش تاکید کرد.

بارزانی در پایان نسبت به سیاست عربی‌سازی و دست‌اندازی به املاک و اراضی شهروندان کُرد در مناطق مورد مناقشه ابراز نگرانی کرد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − شش =

دکمه بازگشت به بالا