خبر فوری/ رئیس جمهوری امریکا در بغداد: نظامیانمان از عراق خارج نمی شوند/ روسای سه گانه حاضر به ملاقات ترامپ در پایگاه های امریکایی ها نشدند+تصاویر
ترامپ و همسرش در پایگاه «عین الاسد» با سربازان امریکایی در عراق دیدار کردند.

میدل ایست نیوز: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده، در سفری از پیش اعلام نشده وارد عراق شد.
به گزارش «سی ان ان» هواپیمای حامل ترامپ و همسرش، «ملانیا ترامپ» در پایگاه نظامی «عین الاسد» در عراق فرود آمده و او به محض ورود به خاک عراق با سربازان امریکایی مستقر در عراق دیدار کرد.
ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که نیروهای نظامی امریکا را از سوریه خارج می کند.
این اولین سفر رئیس جمهور امریکا به عراق پس از حدود 9 سال است. باراک اوباما، رئیس جمهور سابق ایالات متحده، در سال 2009 به عراق سفر کرده بود.
آسوشیتدپرس گزارش داد که ترامپ با حضور در «پایگاه هوایی الاسد» در استان الانبار گفته است به هیچ عنوان قصد ندارد نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کند.
در همین رابطه شبکه خبری المیادین گزارش داد که رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس مجلس عراق، هر سه نپذیرفته اند که با ترامپ در پایگاه عین الاسد دیدار کنند. گفته می شود ترامپ از آنها خواسته است که با آنها در پایگاه نیروگاه های امریکایی در الانبار ملاقات کند.