خبر اولسرخط خبرها

تنش در تظاهرات ناصریه در مطالبه برخورد با ربوده شدن فعالان اجتماعی

منابع غیر رسمی از به خشونت کشیده شدن تظاهرات در شهر ناصریه مرکز استان ذی‌قار خبر دادند.

میدل ایست نیوز: منابع غیر رسمی از به خشونت کشیده شدن تظاهرات در شهر ناصریه مرکز استان ذی‌قار خبر دادند.

صدها معترض عصر امروز در میدان الحبوبی تجمع کرده و خواستار اعلام سرنوشت ربوده شدگان و محاکمه قاتلان فعالان اجتماعی و اجرای مطالبات تظاهرات شدند.

برخی از معترضان با آتش زدن لاستیک خودرو، پل الحضارات در نزدیکی میدان را بستند و به سمت پلیس که در پی متفرق کردن آنها بود سنگ انداختند.

«رعد هاشم»، از فعالان تظاهرات، در توئیتر خود اعلام کرد که نیروهای امنیتی در این حمله از گاز اشک‌آور و شلیک گلوله استفاده کرده‌اند و دست‌کم یک نفر در این تنش‌ها زخمی شده است.

«هیثم الناصری»، دیگر فعال تظاهرات، نیز گفت که اراده‌ای برای خاموش کردن دهان معترضان در ناصریه وجود دارد و گفت که عجیب است که با وجود وعده‌های فراوان همچنان آدم‌ربایی ادامه دارد و تاکنون هیچ کس در این ماجرا متهم و بازداشت نشده است.

یک افسر امنیتی در استان ناصریه که نخواسته نامش فاش شود هم گفت که از صبح امروز دستوراتی درباره تشدید تدابیر امنیتی در میدان الحبوبی از بغداد صادر شده بود.

او گفت که امنیت شهر ناصریه روی هم رفته باثبات دانسته می‌شود هرچند که موضوع  آدم‌ربایی و حمله به خانه‌های معترضان همچنان خطری جدی است.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =

دکمه بازگشت به بالا