نماینده پارلمان عراق: عملیات سرقت نفت با اطلاع عبدالمهدی صورت می گیرد

«احمد الجبوری»، نماینده منتخب استان نینوی در پارلمان عراق خواستار نجات نفت این کشور پس از تداوم عملیات قاچاق آن در منطقه القیاره موصل شد.

میدل ایست نیوز: «احمد الجبوری»، نماینده منتخب استان نینوی در پارلمان عراق خواستار نجات نفت این کشور پس از تداوم عملیات قاچاق آن در منطقه القیاره موصل شد.

به گزارش پایگاه خبری شفق نیوز، الجبوری گفت:« بیش از 72 میدان نفتی در منطقه القیاره جنوب موصل وجود دارد که داعش در زمان قدرت، قاچاق و فروش آن را برعهده داشت، پس از آزادسازی موصل از چنگال داعش، همچنان عملیات قاچاق نفت این منطقه از سوی نهادها و گروه های مسلح ادامه دارد به طوری که روزانه 100 تانکر نفت خام از آن قاچاق می شود و به نفع گروه های مذکور به فروش می رسد.»

وی افزود: این سرقت نفت، در وسط روز و با اطلاع دولت (دولت سابق به ریاست حیدرالعبادی و چه دولت کنونی به ریاست عادل عبدالمهدی) صورت می گیرد و دولت هیچ کاری برای مقابله آن نمی تواند انجام دهد.

الجبوری در پاسخ به سوالی در خصوص مسیر نفت قاچاق شده، گفت:« نفت قاچاق شده از این چاه‌ها به سمت بیجی سپس مخمور و در نهایت به بصره که دارای بندرهای صادراتی است، حمل می شود.»

از سویی دیگر، «اثیل النجفی»، از رهبران حزب “اتحاد برای عراق” و استاندار سابق نینوی ضمن تایید درستی این اخبار،عنوان کرد:« برخی از گروه های مسلح مدعی حمایت از این چاه‌های نفت هستند اما در اصل آن را تحت کنترل دارند و هیچ کس نمی تواند در کارشان دخالت کند.»

وی در پایان گفت:«عملیات قاچاق نفت از این مناطق همچنان ادامه دارد.»

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا