سرخط خبرها

در حمله پهپادی حوثی‌ها به فرودگاه ابها عربستان ۹ غیرنظامی زخمی شدند

گروه انصار الله اعلام کرد که پهپادهایش آشیانه جنگنده های عربستانی در فرودگاه ابها را هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: در تازه‌ترین حمله پهپادی حوثی‌های یمن به فرودگاه ابها در جنوب عربستان سعودی ۹ نفر زخمی شدند.

ائتلاف نظامی به رهبری عربستان در جنگ یمن در بیانیه‌ای که خبرگزاری رسمی سعودی بامداد سه‌شنبه (2 ژوئیه) آن را منتشر کرد، این خبر را تأیید کرده است.

«ترکی المالکی»، سخنگوی نیروهای ائتلاف عربی با تأیید این گفت که هر ۹ نفر مجروح این حادثه از شهروندان غیرنظامی بوده و یکی از آنان تبعه هند بوده است. هنوز نشانه بهبودی در مجروحان دیده نشده و حال همه آنها «بدون تغییر» اعلام شده است.

شبکه تلویزیونی المسیره نیز که متعلق به گروه انصار الله (حوثی‌) است به نقل از سخنگوی این گروه اعلام کرد که آنها دست به یک «عملیات گسترده» علیه فرودگاه ابها عربستان زده‌اند.

این سخنگو هدف حمله گروه انصار الله را جنگنده‌های مستقر در فرودگاه ذکر کرد.

«یحیی سریع» گفت: «یگان پهپادی ارتش [حوثی‌ها] بامداد امروز (سه‌شنبه) آشیانه‌های جنگنده‌های مستقر در فرودگاه ابها را با پهپاد قاصف ۲کی هدف گرفت. این حمله منجر به توقف ترابری هوایی در این فرودگاه شد و فعالیت آن را فلج کرد.»

وی تهدید کرد که با تداوم حمله حوثی‌ها به فرودگاه‌های عربستان، رژیم سعودی قادر نخواهد بود که پروازها را در این فرودگاه‌ها از سر بگیرد.

شبکه العربیه با گزارش حمله روز سه‌شنبه اعلام کرد این حمله در حالی صورت گرفت که پروازها در فرودگاه ابها به تازگی از سر گرفته شده بود.

گروه حوثی‌های یمن که در نبرد با نیروهای ائتلاف از سوی ایران حمایت می‌شوند در هفته‌های اخیر بر شدت حملات خود به اهدافی در خاک عربستان سعودی افزوده‌اند.

آنها به ویژه به فرودگاه‌های ابها و جیزان در جنوب عربستان حمله کرده‌اند. در ماه گذشته یک شهروند سوری مقیم عربستان که بر اثر حمله پهپادی حوثی‌ها به فرودگاه ابهاء زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحت در بیمارستان جان خود را از دست داد.

منبع
یورونیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

دکمه بازگشت به بالا