عراق اتصال خطوط ریلی اسرائیل با کشورهای عربی از طریق خاک این کشور را تکذیب کرد
یک مقام آگاه در شرکت راهآهن عراق، موافقت این کشور با پروژه اسرائیلی مربوط به اتصال ریلی تلآویو با شماری از کشورهای عربی و خلیجی با گذر از خاک عراق را تکذیب کرد.

میدل ایست نیوز: یک مقام آگاه در شرکت راهآهن عراق، موافقت این کشور با پروژه اسرائیلی مربوط به اتصال ریلی تلآویو با شماری از کشورهای عربی و خلیجی با گذر از خاک عراق را تکذیب کرد.
این مقام عراقی که نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با خبرگزاری آناتولی تصریح کرد: «عراق پروژههایی در آینده برای اتصال ریلی به شلمچه ایران، سفوان کویت و طربیل اردن دارد اما اینها صرفا پروژههایی است که دولت عراق مدنظر دارد و اجرای آن نیازمند 60 میلیارد دلار است و این مبلغ در حال حاضر فراهم نیست.»
مقام مذکور عراقی درباره روابط با اسرائیل گفت: «عراق موضع ثابت و روشنی درخصوص عادیسازی روابط با اسرائیل دارد که به هیچ عنوان قابل تغییر نیست و شامل همه زمینهها از جمله اتصال خطوط ریلی نیز می شود. این مواضع عراق شناخته شده و مشخص است که با تغییر شرایط، دستخوش دگرگونی نمی شود.»
روزنامهای عبری زبان پیشتر اعلام کرده بود که اسرائیل طرحی برای اتصال ریلی به کشورهای عربی و خلیجی از طریق خاک عراق دارد، در همین راستا صفحه عربی زبان وزارت امور خارجه اسرائیل در شبکه اجتماعی توئیتر پیشتر اعلام کرده بود «یسرائیل کاتس»، وزیر خارجه اسرائیل، پیشنهاد اتصال خط آهن از عربستان و کشورهای خلیج به بندر حیفا را مطرح کرده است.
همچنین بخوانید
پیشنهاد وزیر خارجه اسرائیل درباره اتصال ریلی عربستان به بندر حیفا