سیاسی
درخواست پارلمان عراق برای حضور فوری «عادل عبدالمهدی»/تحصن ائتلاف سائرون در صحن پارلمان+فیلم
پارلمان عراق در جلسه امروز خود به حضور عادل عبدالمهدی در صحن پارلمان رای داد.

میدل ایست نیوز:پارلمان عراق در جلسه امروز خود به حضور «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر این کشور در صحن پارلمان رای داد.
منبعی در پارلمان عراق تصریح کرد: «محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق به دبیرخانه پارلمان دستور داده تا با نخست وزیر تماس بگیرد و به وی اعلام کند که هر چه سریعتر در صحن پارلمان حضور یابد.»
در همین رابطه، منبع مذکور تصریح کرد نمایندگان ائتلاف سائرون تحت رهبری «سید مقتدی صدر» در داخل پارلمان تحصن کرده و فریاد می زنند، نخست وزیر باید هم اکنون در پارلمان حضور یابد.
ائتلاف سائرون خواستار استعفای عادل عبدالمهدی و دولت وی و برگزاری انتخابات زودهنگام تحت نظارت سازمان ملل است.
سید مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق که خواستار استعفای دولت عبدالمهدی است، امروز پس از چند ماه اقامت در شهر قم ایران، وارد نجف اشرف شد.



