سرخط خبرهاسیاسی

سندیکای مرکزی معلمان عراق اعتصاب خود را یک هفته دیگر تمدید کرد+سند

سندیکای مرکزی معلمان عراق تصمیم گرفت اعتصاب خود را به مدت یک هفته دیگر تمدید کند.

میدل ایست نیوز: سندیکای مرکزی معلمان عراق تصمیم گرفت اعتصاب خود را به مدت یک هفته دیگر تمدید کند.

سندیکای معلمان در بیانیه امروز خود تصریح کرده در راستای حمایت از جوانان معترض در حمایت از مطالبات مشروع‌شان و لزوم برکناری دولت و برگزاری انتخابات زودهنگام به همراه اصلاح قانون اساسی و نیز به علت وضعیت نامناسب آموزشی، مقرر شد اعتصاب هفته گذشته را تمدید کرده و از روز یکشنبه تا پنجشبه این هفته ادامه دهد.

سندیکای مرکزی معلمان همچنین در بیانیه خود افزوده که به همکاری خود با معترضان برای مقابله با فساد و انحرافی که روند سیاسی کشور را به لبه پرتگاه کشانده ادامه خواهد داد و مسئولیت وضعیت کنونی را بر عهده پارلمان، هیات دولت و روسای سه گانه می داند که با تعلل خود در عدم تحقق مطالبات مردم، موجبات ریخته شدن خون شهروندان را فراهم آوردند.

سندیکای معلمان عراق دوشنبه هفته گذشته از همه کادرهای آموزشی خواست تا پایان هفته در راستای همبستگی با تظاهرات‌کنندگان دست به اعتصاب سراسری بزنند.

 

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 6 =

دکمه بازگشت به بالا