سرخط خبرهاسیاسی

«حیدر العبادی»: توافق با گروه‌های سیاسی را تنها به شرط برکناری دولت کنونی امضا کردیم

«حیدر العبادی»، رئیس ائتلاف النصر و نخست وزیر سابق عراق اعلام کرد این ائتلاف به این شرط توافق دیروز گروه‌های سیاسی را امضا کرده است که دولتی جدید تشکیل و دولت کنونی استیضاح شود.

میدل ایست نیوز: «حیدر العبادی»، رئیس ائتلاف النصر و نخست وزیر سابق عراق اعلام کرد این ائتلاف به این شرط توافق دیروز گروه‌های سیاسی را امضا کرده است که دولتی جدید تشکیل و دولت کنونی استیضاح شود.

العبادی در حساب توئیتری خود نوشت: «موضع ما ثابت است و تغییری در آن حاصل نشده است، ما توافق روز گذشته را به این شرط امضا کردیم که دولت جدیدی تشکیل شود، ائتلاف النصر همچنان بر استیضاح دولت کنونی و اجرای انتخابات زودهنگام با قانون انتخابات عادلانه و کمیساریای بی طرف انتخابات مُصر است.»

سران تشکل های سیاسی عراق دوشنبه شب (18 نوامبر) در جلسه‌ای که دیروز در منزل رهبر جریان حکمت ملی برگزار شد تاکید کردند اعتراضات و جنبش تحول خواهی ملت عراق تحولی مهم در عراق است که باید با تحقق اصلاحات ریشه ای در مبارزه با فساد و نیز تعدیل کابینه و اصلاحات خدماتی و اقتصادی و امنیتی و انتخاباتی و قانونی همراه شود تا روند سیاسی کشور را به حالت عادی درآورد و مانند حکومتی خدمتگزار و حامی منافع ملت درآورد.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + یک =

دکمه بازگشت به بالا