آزادسازی 200 اسیر الحوثی از سوی ائتلاف عربی؛ سیگنال عربستان برای تمایل به آتشبس
سخنگوی ائتلاف عربی حاضر در جنگ یمن از ابتکاری جدید خبر داده و عنوان کرد ائتلاف عربی به رهبری عربستان تصمیم به آزادسازی 200 اسیر گروه الحوثی یمن گرفته است.
میدل ایست نیوز: «ترکی المالکی»، سخنگوی ائتلاف عربی حاضر در جنگ یمن از ابتکاری جدید خبر داده و عنوان کرد: «ائتلاف عربی به رهبری عربستان تصمیم به آزادسازی 200 اسیر گروه الحوثی یمن گرفته است.»
وی افزود: «همچنین مقرر شده که با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای انتقال بیماران از صنعاء به کشورهای موردنظر، پروازهای هوایی تسهیل شود.»
وی در پایان تاکید کرد: «این تصمیم ائتلاف عربی در راستای تمایل فرماندهی ائتلاف برای تداوم حمایت از تلاشها به منظور حل و فصل بحران یمن و انجام توافق استکهلم اتخاذ شده است.»
این اظهارات سخنگوی ائتلاف عربی در حالی مطرح می شود که مقامات عربستان سعودی تماسها و گفتوگوهای غیررسمی با گروه انصارالله (حوثی) یمن را با هدف پایان دادن به جنگ در این کشور افزایش دادهاند.
به گفته منابعی که «رویترز» به آنها دسترسی داشته، این گفتوگوها میان دو طرف در کشور اردن و در پایان ماه سپتامبر صورت گرفته است چرا که پس از خروج امارات متحده عربی از ائتلاف با عربستان، اکنون سعودی تنها کشوری است که عملیات نظامی مستقیم در یمن صورت می دهد.
گفتوگوها میان دو طرف از زمانی آغاز شد که حوثیهای یمن از متوقف کردن حملات موشکی و پهپادی به عربستان سعودی سخن گفتند.