«برهم صالح»: میدان های تظاهرات را به نقطه تلاقی و نه درگیری تبدیل کنیم
رئیس جمهور عراق با صدور بیانیه ای خطاب به ملت عراق و نیروهای رزمنده این کشور سالروز شکست گروه تروریستی داعش در عراق را تبریک گفت.

میدل ایست نیوز: «برهم صالح»، رئیس جمهور عراق، با صدور بیانیه ای خطاب به ملت عراق و نیروهای رزمنده این کشور سالروز شکست گروه تروریستی داعش در عراق را تبریک گفت.
در این بیانیه که بعد از ظهر امروز (سه شنبه 10 دسامبر) منتشر شد صالح از نیروهای مسلح عراق بابت تلاش و فداکاری شان جهت نابودی «تاریکی ای که وحشیان عصر با خود آوردند» و نقش این نیروها در حفاظت از ملت و انسانیت قدردانی کرد.
او همچنین از آیت الله سیستانی مرجعیت عالی شیعه که با فتوای جهاد کفایی گلوله اول را علیه داعش شلیک کرد و موج جوانان را به میدان های جنگ با داعش کشاند و کسانی که به ندای وی پاسخ دادند تقدیر کرد.
برهم صالح افزود که در این میان نقش همه نیروهای نظامی کشور از ارتش و پلیس و دستگاه مبارزه با تروریسم و الحشد الشعبی و نیروهای پیشمرگه و نیز کمک های همه کشورهایی که به عراق در این مسیر کمک کردند فراموش شدنی نیست.
وی با اشاره به اوضاع کنونی عراق نیز تأکید کرد که عراق در حال آغاز تاریخ تازه ای است که جوانان عراقی در میدان های تظاهرات و تحصن های خویش با مطالبه حیات کریمانه رقم می زنند.
او از همه تظاهرات کنندگان و نیروهای امنیتی خواست که میدان های تظاهرات را نقطه تلاقی و نه درگیری بسازند و نگذارند که دشمنان با استفاده از افراد نفوذی و خرابکار تاریخ عراق و پیروزی های ملتش را تحت الشعاع قرار دهند.
صالح افزود که «عزم و همت شما مسیر اصلاح نظام سیاسی کشور و شناسایی اشکالات و اشتباهات را ادامه می دهیم تا به حاکمیت عقلانی برسیم».
وی همچنین از تشکل های سیاسی عراق خواست که شخصیتی قابل قبول را برای تشکیل دولت جدید در چارچوب زمان بندی قانونی معرفی کنند تا متولی حل مشکلات و ازسرگیری روند بازسازی کشور و نهادها و تحقق آمال جوان و پیر و کودک در سرتاسر کشور باشد.
او ابراز امیدواری کرد که سالروز پیروزی بر داعش نماد یکپارچگی و شکوفایی ملت عراق با اراده یکپارچه و عزم راسخ برای ساخت عراق باشد.



