وزیر خارجه قطر: ما هیچگاه با اخوان المسلمین به عنوان حزبی سیاسی رابطه مستقیم نداشتیم
وزیر امور خارجه قطر اعلام کرد این کشور هیچگاه از اخوان المسلمین حمایت نکرده و با این گروه به عنوان حزبی سیاسی رابطه مستقیم برقرار نکرده است.

میدل ایست نیوز: «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر امور خارجه قطر اعلام کرد این کشور هیچگاه از اخوان المسلمین حمایت نکرده و با این گروه به عنوان حزبی سیاسی رابطه مستقیم برقرار نکرده است.
در همین رابطه، وی در گفتوگو با شبکه CNN تصریح کرد: «اما از آنجا که اخوان المسلمین بخشی از دولتهای منتخب هستند ما باید با این دولتها و کارگزاران آن تعامل داشته باشیم، اما اگر کسی انتقادی دارد باید از ملتهای مصر و تونس مثلا بپرسد که چرا به جای گروههای دیگر، این گروه را انتخاب کردید، ما معتقدیم اگر واقعا قصد کمک به کشور یا ملتی را داریم، امکان ندارد به دنبال دیکته کردن گزینهای مشخص بر مردم باشیم.»
وی درخصوص اتهامات کشورهای خلیجی به دوحه در حمایت از تروریسم گفت: «ما درمورد حمایت مالی از تروریسم به متحدانمان گفتیم این گونه روایتها به هیچ عنوان صحت ندارد.»
آل ثانی درباره محاصره اقتصادی قطر گفت: «هیچ کشوری از این وضعیت سود نخواهد کرد، همه طرفها بازنده این بحران هستند، آنچه که ما به دنبال مشاهده آن هستیم، راهکاری است که عزت همه کشورها را حفظ کند.»
در همین راستا، وی تاکید کرد: «همانطور که پیشتر گفتم، هیچ گونه امتیازدهی در کار نخواهد بود، ما خواهان تضمینی برای عدم تکرار آنچه اتفاق افتاده است، هستیم.»
رئیس دستگاه دیپلماسی قطر در پایان اظهار داشت: «همانطور که در گذشته گفتیم، اکنون هم اعلام می کنیم به جز مواردی که حاکمیت ما را تحت الشعاع قرار می دهد و در امور داخلی یا سیاست خارجی ما، مداخله قلمداد می شود، آماده گفتوگو بر سر همه موضوعات هستیم.»
کشورهای عربستان، مصر، امارات و بحرین از سال 2017 میلادی به بهانه حمایت قطر از سازمانهای تروریستی مانند اخوان المسلمین و دیگر اتهامات، رابطه خود را با این کشور قطع و قطر را مورد تحریم قرار داده اند.