سرخط خبرهاسیاسی

اتحادیه میهنی کردستان: «برهم صالح» فردا به بغداد بازخواهد گشت/ سفر وی به سلیمانیه ارتباطی با اوضاع سیاسی کشور ندارد

«نصرالله السورجی»، از رهبران اتحادیه میهنی کردستان از بازگشت «برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق به بغداد در روز یکشنبه خبر داد.

میدل ایست نیوز: «نصرالله السورجی»، از رهبران اتحادیه میهنی کردستان از بازگشت «برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق به بغداد در روز یکشنبه خبر داد.

السورجی در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه تصریح کرد: «سفر برهم صالح به سلیمانیه برای دیدار با خانواده بوده است و این سفر به هیچ عنوان ارتباطی با اوضاع سیاسی کشور ندارد.»

وی در ادامه ضمن تکذیب برخی اخبار مبنی بر وجود ابعاد سیاسی سفر صالح به سلیمانیه، افزود: «رئیس جمهوری فردا یکشنبه برای انجام فعالیت‌های عادی خود به بغداد بازخواهد گشت و با توجه به اقتضائات مرحله کنونی تصمیم‌گیری خواهد کرد.»

برهم صالح، رئیس جمهوری عراق روز پنجشنبه گذشته با ارسال نامه‌ای به «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان این کشور اعلام کرد در چارچوب مسئولیتم که صیانت از قانون اساسی و حمایت از آن را ایجاب می کند، باید به ماده 67 قانون اساسی که رئیس جمهور را به حفظ استقلال عراق و حاکمیت و تمامیت ارضی آن ملزم می کند، اشاره شود همچنین ماده 76 قانون اساسی رئیس جمهوری را ملزم می کند که ماموریت تشکیل دولت را به نامزد فراکسیون اکثریت بدهد بدون اینکه در این باره حق اعتراض داشته باشد، از آنجایی موضع ناموافق اینجانب با نامزدی کنونی (اسعد العیدانی) تخطی از قانون اساسی به شمار می رود، آمادگی خود را برای استعفاء از منصب ریاست جمهوری در برابر اعضای پارلمان اعلام می کنم تا به عنوان نمایندگان ملت و با توجه به مسئولیت‌تان، آنچه را مناسب می دانید، تصمیم بگیرید.

برهم صالح پس از ارسال این نامه، بغداد را به مقصد سلیمانبه ترک کرد، در همین رابطه، پایگاه «ایندیپندنت عربی» به نقل از منابع آگاه خبر داد که علت اصلی خروج «برهم صالح»، رئیس جمهور عراق، از بغداد تهدید جانی وی ازجانب برخی گروه‌های شبه نظامی بوده است.

همچنین بخوانید

«نیچروان بارزانی»: رئیس جمهور تحت فشار شدید است

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا