خبر اولسیاسی

حزب دمکرات کردستان موضع خود نسبت به نخست وزیری محمد علاوی را اعلام کرد

«آرام بالتی» سخنگوی فراکسیون حزب دمکرات کردستان پارلمان عراق امروز ( 4 فوریه) موضع این حزب نسبت به انتخاب محمد توفیق علاوی به عنوان نخست وزیر جدید را اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: «آرام بالتی»، سخنگوی فراکسیون حزب دمکرات کردستان پارلمان عراق امروز ( 4 فوریه) موضع این حزب نسبت به انتخاب محمد توفیق علاوی به عنوان نخست وزیر جدید و مناصب حزب خود در دولت را اعلام کرد.

وی درباره انتخاب علاوی به عنوان نخست وزیر گفت: «چالش اصلی نخست وزیر جدید، راضی کردن تظاهرات کنندگان و منع دخالت های خارجی از طریق روابطی متعادل در سطح منطقه ای و بین المللی است تا عراق به عرصه تسویه حساب های تبدیل نشده و وارد سیاست محوربندی ها نشود.»

وی در ادامه افزود: «موضوع انتخاب نخست وزیر جدید امری است که به مقامات سیاسی شیعی بر می گردد و ما به این انتخاب احترام می گذاریم و در راستای تحقق خواسته های تظاهرات کنندگان بر اساس چارچوب های قانونی و قانون اساسی و برون رفت عراق از این تنگنای سیاسی، از آن پشتیبانی می کنیم.»

وی درباره مناصب این حزب در دولت تصریح کرد: «ما نمی خواهیم که کار نخست وزیر را با خواسته ها و مناصب مشخص سخت کنیم اما می خواهیم که آنچه مربوط به حقوق ملت اقلیم کردستان از جمله ایمان به قانون اساسی و اجرای آن و پایبندی به توافقات میان اقلیم و دولت فدرال است، رعایت شود.»

برهم صالح رئیس جمهور عراق عصر شنبه محمد توفیق علاوی را به عنوان نخست وزیر جدید عراق انتخاب کرد.

پیشتر، «سفین دزیی»، مسئول مناسبات خارجی اقلیم کردستان، (2 فوریه) در واکنش به انتخاب علاوی و با اشاره به شرط کردها برای نخست وزیر جدید، گفت که دولت علاوی کامل کننده دولت عبدالمهدی است.

وی از قانون اساسی به عنوان اساس تنظیم روابط، پایبندی به تفاهمات سیاسی میان مقامات و احترام به توافقات گذشته به عنوان شرط های کردها برای نخست وزیر جدید یاد کرده بود.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یک =

دکمه بازگشت به بالا