سرخط خبرهاسیاسی

شلیک دو موشک بالستیک بسوی عربستان از طرف گروه انصار الله یمن

رسانه های عربستان، از شنیده شدن صدای انفجار در آسمان پایتخت در اثر هدف قرار دادن موشک های شلیک شده به ریاض و جازان، خبر دادند.

میدل ایست نیوز: رسانه های عربستان، بامداد امروز، 29 مارس، از شنیده شدن صدای انفجار در آسمان پایتخت در اثر هدف قرار دادن موشک های شلیک شده به «ریاض» و «جازان»، خبر دادند.

به گزارش این رسانه ها، صدای انفجار، ناشی از اقدام نیروهای پدافند هوایی عربستان برای هدف قرار دادن موشک های بالستیک شلیک شده بسوی عربستان بود.

رسانه مذکور اعلام کردند که گروه حوثی «انصار الله» یمن، این موشک ها را بسوی عربستان شلیک کرد.

در همین راستا، «محمد الحمادی»، سخنگوی دفاع مدنی عربستان در منطقه ریاض اعلام کرد که در پی پخش شدن ترکش های این موشک ها، دو غیر نظامی مجروح شدند.

به گفته شاهدان عینی پس از شنیده شدن صدای چند انفجار، آژیر خطر در پایتخت و استان جنوبی جازان به صدا درآمد.

این اولین حمله موشکی حوثی ها به عربستان پس از آتش بس این گروه و تعلیق حملات به عربستان در 6 ماه گذشته است.

عربستان سال گذشته هدف ده ها حمله موشکی گروه انصار الله قرار گرفت که مهم ترین آن حمله به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو در سپتامبر 2019 بود.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + هجده =

دکمه بازگشت به بالا