سرخط خبرها

درخواست بارزانی از شهروندان اقلیم کردستان برای پایبندی به قانون منع آمد و شد

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، پایبندی شهروندان اقلیم به قانون منع آمد و شد و عدم خروج از منازلشان را خواستار شد.

میدل ایست نیوز: «مسرور بارزانی»، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، از شهروندان اقلیم کردستان خواست تا به قانون منع آمد و شد پایبند باشند و منازل خود رو ترک نکنند.

بارزانی در توئیتی گفت: «پیش از این به مدت 48 ساعت قانون منع آمد و شد در سراسر کردستان اعمال کردیم، با وجود سختی این موضوع، ما این اقدام را پس از افزایش  آمد و شد و افزایش ابتلا به ویروس کرونا در اقلیم اتخاذ کردیم.»

وی افزود: «ما در این جنگ با هم هستیم، پیروی شما از این قانون امری ضروری است و نباید منزل خود را ترک کنید.»

نخست وزیر اقلیم کردستان در پایان بیان کرد: «ما ملت کردستان، به سختی ها عادت کرده ایم، و از طریق فداکاری های کوچک و تلاش با یکدیگر مانند یک دست، پیروز خواهیم شد و جان ها را نجات خواهیم داد، موفقیت خود را آسان تر قرار می دهیم و علیه ویروس کرونا می جنگیم.»

پیش از این، وزارت داخلی دولت اقلیم کردستان عراق، جمعه 3 آوریل، طی بیانیه‌ای از وضع مقررات منع آمد و شد طی 48 ساعت در چارچوب اقدامات پیشگیرانه در شیوع ویروس کرونا خبر داد.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا