خانواده «جمال خاشقجی» قاتلان وی را بخشیدند
خانواده «جمال خاشقجی»، روزنامهنگار مقتول سعودی از بخشیدن قاتلان وی و صرفنظر از درخواست برای قصاص آنها خبر داد.

میدل ایست نیوز: خانواده «جمال خاشقجی»، روزنامهنگار مقتول سعودی از بخشیدن قاتلان وی و صرفنظر از درخواست برای قصاص آنها خبر داد.
«صلاح الخاشقجی»، فرزند روزنامهنگار منتقد سعودی که 12 اکتبر سال 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول به طرز فجیعی کشته شد، در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: در این شب مبارک ماه رمضان سخن خداوند متعال را به یاد میآوریم که فرمود «جزاء سيئة سيئة مثلها فمن عفا وأصلح فأجره على الله إنه لا يحب الظالمين.» از همین رو ما فرزندان شهید جمال الخاشقجی اعلام می کنیم که قاتلان پدرمان را به خاطر رضای خداوند عفو کردیم.
در این میان، «خدیجه چنگیز»، نامزد خاشقجی در واکنش به این اقدام خانواده وی اعلام کرد: جنایت قتل با مرور زمان ساقط نمی شود و هیچکس حق ندارد قاتلان وی را ببخشد، من و دیگران تا زمان تحقق عدالت از پای نخواهیم نشست.»
با این اقدام خانواده خاشقجی، مقامات سعودی پس از آنکه در ماه دسامبر 5 تن از متهمان قتل خاشقجی را به اعدام محکوم کرد، این پرونده را در داخل این کشور مختومه خواهند کرد اما در پیگیری آن در سطح بین المللی و به ویژه نزد دادگاه های ترکیه همچنان ادامه دارد.
دستگاه قضایی عربستان همچنین سه متهم این پرونده را به چندین سال زندان محکوم کرد و تصمیم گرفت «احمد عسیری»، معاون رئیس سازمان اطلاعات عربستان را آزاد و «سعود قحطانی»، مغز متفکر این عملیات ترور را از هر گونه اتهامی تبرئه کند، اقدامی که با اعتراض سازمانهای بین المللی حقوق بشری رو به رو شد.