سرخط خبرهاسیاسی

وزیر دفاع ترکیه: با احترام به حاکمیت عراق به عملیات نظامی خود علیه حزب کارگران ادامه می دهیم

وزیر دفاع ترکیه در نشست فرماندهان ارتش ترکیه تاکید کرد ترکیه ضمن احترام به حاکمیت عراق به عملیات نظامی خود علیه حزب کارگران کردستان (پ ک ک) ادامه خواهد داد.

میدل ایست نیوز: «خلوصی اکار»، وزیر دفاع ترکیه امروز دوشنبه تاکید کرد ترکیه ضمن احترام به حاکمیت عراق به عملیات نظامی خود علیه حزب کارگران کردستان (پ ک ک) ادامه خواهد داد.

اکار در نشست فرماندهان ارتش ترکیه در آنکارا به عملیات نظامی ترکیه در «حفتنین» در شمال عراق اشاره کرد و گفت که عملیات ترکیه علیه عناصر پ ک ک در حفتنین ادامه دارد.

اکار بیان کرد عملیات نظامی ترکیه تا زمان کنترل اوضاع در منطقه مذکور ادامه خواهد داشت.

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد 41 عضو حزب پ ک ک در عملیات «مخلب النمر»، (پنجه ببر) در مرزهای اقلیم کردستان عراق از پای درآمدند.

وی اشاره کرد که از ابتدای عملیات پنجه ببر در 17 ژوئن نیروهای ترکیه حجم بسیار زیادی از سلاح و مهمات را ضبط کردند.

پیش از این جنگنده های ترکیه در 25 ژوئن منطقه ای گردشگری در سلیمانیه اقلیم کردستان عراق را بمباران کرده بودند که منجر به جان باختن 3 نفر و مجروح شدن تعدادی دیگر شد.

ترکیه با وجود اعتراضات و مخالفت‌ های دولت عراق، به بهانه مبارزه با گروه‌های کرد مخالف آنکارا با نقض حریم هوایی و حاکمیت ملی عراق به‌طور متناوب مناطق شمالی این کشور را هدف حمله قرار می‌دهد.

آخرین عملیات های ترکیه چنگال عقاب و پنجه ببر بود که با بی توجهی به مخالفت مقامات عراق و احضار سفیر خود در بغداد انجام شد.

حزب کارگران کردستان ترکیه بیش از 30 سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی آنکارا مبارزه می ‌کند.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 14 =

دکمه بازگشت به بالا