سفارت امریکا در بغداد با وجود چالش ها به فعالیت خود ادامه می دهد
سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه امریکا تاکید کرد که سفارت امریکا در بغداد با وجود چالش های موجود به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

میدل ایست نیوز: «سامیوئل واربورگ»، سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه امریکا تاکید کرد که دولت امریکا تمام اقدامات لازم برای حفاظت از سفارت و هیئت های دیپلماتیک خود را انجام خواهد داد.
وی همچنین تاکید کرد که سفارت امریکا در بغداد با وجود چالش های موجود به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه امریکا در مصاحبه ای تلویزیونی با شبکه کردی «زاگرس» گفت: «امریکا به روابط خوب خود با عراق ادامه خواهد داد، برخی گروه ها سفارت امریکا را هدف قرار می دهند همانگونه که نهاد های حکومتی عراق و خود عراقی ها را نیز هدف قرار می دهند و ما به هماهنگی امنیتی با همه نیروهای امنیتی عراق برای مبارزه با خطر آنها ادامه خواهیم داد.»
واربورگ تاکید کرد: «ما به روابط خود با عراق ادامه می دهیم، در بغداد سفارت داریم و با وجود چالش های پیش روی و حملاتی که علیه ما انجام می شود به حضور در عراق ادامه می دهیم اگر این حملات افزایش یابد همه اقدامات لازم برای حفاظت از سفارت و هیئت های دیپلماتیک خود را انجام می دهیم.»
سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه عراق ادامه داد :«متاسفانه ملت عراق از این حملات و گلوله ها و بمب هایی که به سوی سفارت امریکا فرستاده می شود رنج می برند، هدف اصلی عاملان این حملات ملت عراق هستند که از نبود امریکا یا اقداماتی که ممکن است سفارت یا امریکا در روابط خود با عراق بخاطر این حملات اتخاذ کند رنج خواهند برد، آنهایی که به سفارت امریکا حمله می کنند قطعا دشمن عراق و ملت عراق هستند.»
اخباری وجود دارد که حاکی از آن است که امریکا تصمیم جدی گرفته تا سفارت خود در بغداد را در پی حملات مکرر به آن ببندد.
دولت عراق و امریکا تاکنون هیچ موضع رسمی نسبت به قصد امریکا برای بستن سفارت خود در بغداد نگرفته اند.