
میدل ایست نیوز: «برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق و «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیری این کشور، امروز دوشنبه در دیداری با یکدیگر بر لزوم حمایت از اقدامات تضمین کننده برای موفقیت آمیز بودن انتخابات تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از دفتر رسانه ای رئیس جمهوری عراق، صالح و الکاظمی در کاخ بغداد با یکدیگر دیدار و درباره خلاصه ای از تحولات سیاسی، امنیتی و اقتصادی کشور گفت وگو کردند.
این بیانیه افزود که دو طرف بر لزوم تحکیم ثبات در کشور، حفظ امنیت و جان شهروندان، تقویت اقتدار دستگاه های امنیتی و اعمال قانون و حفاظت از امنیت و صلح در جامعه و جلوگیری از هرگونه اقدام غیرقانونی و کنترل سلاح بی ضابطه تاکید کردند.
دو طرف همچنین به رایزنی درباره انتخابات آتی عراق پرداختند و بر لزوم حمایت از همه اقدامات ضروری برای موفقیت آمیز بودن انتخابات، جلوگیری از تقلب و دستکاری در آن، دعوت از ناظران بین المللی به صورت جدی با هماهنگی اداره مرتبط در هیئت نمایندگی سازمان ملل و تضمین فرصت مشارکت گسترده در انتخابات تاکید کردند.
رئیس جمهوری و نخست وزیری عراق همچنین به تبادل نظر درباره اوضاع اقتصادی کشور و بودجه 2021 عراق پرداختند و به اهمیت تصویب قانون بودجه به گونه ای که حقوق و معیشت همه شهروندان عراق به خصوص طبقه اجتماعی دارای درآمد محدود را حفظ کند و به راه حل های ریشه ای برای حل مسائل مورد اختلاف مالی بین بغداد و اربیل از جمله حقوق کارمندان دست یابد، اشاره کردند.



