عتبه مقدس حسینی خواستار اقدام مجلس علیه نیروهای امریکایی در عراق شد
عتبه مقدس حسینی خواستار اقدام مقتضی از جانب مجلس علیه نیروهای امریکایی شد.

میدل ایست نیوز: عتبه مقدس حسینی با گذشت حدود یک سال از بمباران فرودگاه در دست احداث کربلا خواستار اقدام مقتضی از جانب مجلس علیه نیروهای امریکایی در حمایت با حاکمیت ارضی عراق شد.
«حسن العبایجی»، معاون تولیت عتبه مقدس حسینی و مسئول پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا تأکید کرد که از حمله هوایی نیروهای امریکایی به این فرودگاه که خسارت های شدید مالی و انسانی در پی داشت و پروژه را با 6 ماه تأخیر مواجه کرد یک سال گذشته است.
او گفت که عتبه مقدس حسینی شکایت رسمی علیه نیروهای امریکایی تنظیم کرد که دادگاه عراق نیز آن را تأیید کرده و برای سفارت امریکا در بغداد احضاریه فرستاده است و اگر آنها در دادگاه حاضر نشوند عتبه حسینی حقوق خود و ملت عراق را را در دادگاه های بین المللی پیگیری خواهد کرد.
العبایجی افزود که این عتبه تصمیم دارد این پرونده را در مجلس نمایندگان عراق نیز مطرح کند تا تصمیمی متناسب با حجم مسئولیت خود بگیرند و از حاکمیت ارضی و مقدسات و پروژه های ملی عراق دفاع کنند.
وی گفت که چند نماینده مجلس از محل پروژه دیدار کرده و وعده پیگیری این موضوع در مجلس را داده اند و عتبه مقدس حسینی منتظر عمل به وعده است.
او افزود که مسئولان دولتی نیز از این پرونده حمایت می کنند و با جدیت در پی ایجاد سازوکاری برای جلوگیری از تکرار اینگونه حوادث هستند.
العبایجی همچنین تأکید که روند پیشرفت این پروژه ادامه دارد و این پروژه را یک پروژه مهم اقتصادی در کشور و موجب تقویت گردشگری دینی و افزایش اشتغال دانست.
تأسیسات فرودگاه بین المللی کربلا در 13 مارس سال گذشته هدف حمله هوایی نیروهای امریکایی قرار گرفت که موجب شهادت یک شهروند غیر نظامی و زخمی شدن چند نفر و آسیب های شدید به ساختمان اداری و خدماتی آن شد.