خبر اولسیاسی

انتقاد شدید پاریس از نیروهای سیاسی لبنان: روزهای آینده سرنوشت‌ساز خواهد بود و ما به مسئولیتمان عمل می‌کنیم

وزیر امور خارجه فرانسه، نیروهای سیاسی لبنان را به مانع‌تراشی عمدی در روند تشکیل دولت در این کشور متهم کرد.

میدل ایست نیوز: «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه، نیروهای سیاسی لبنان را به مانع‌تراشی عمدی در روند تشکیل دولت در این کشور متهم کرد.

او در سخنانی تأکید کرد که نیروهای سیاسی لبنان کور شده‌اند و هیچ کاری برای نجات این کشور نمی‌کنند و به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده‌اند و افزود که این به خودی خود جرم است.

لودریان گفت که این نیروهای سیاسی حاضر به توافق با یکدیگر نیستند و افزود که بحران در لبنان نتیجه یک حادثه طبیعی نیست بلکه نتیجه نیروهای سیاسی شناخته‌شده‌ای است که عمدا مانع از خروج از بحران می‌شوند و تأکید کرد که همه می دانند این نیروهای سیاسی کدام‌اند.

او ادامه داد که پاریس درقبال کسانی که منافع شخصی خود را بر منافع کشور اولویت داده‌اند دست به اقدام خواهد زد و افزود که اگر این نیروها تصمیمات مناسب نگیرند، روزهای آینده روزهایی سرنوشت‌ساز خواهد بود و «ما به مسئولیتمان عمل می‌کنیم».

با گذشت 7 ماه از انفجار بندر بیروت به جان باختن بیش از 200 تن وآسیب‌های شدید اقتصادی و اجتماعی در لبنان انجامید، نیروهای سیاسی لبنان همچنان نتوانسته‌اند با غلبه بر اختلافاتشان دولت تشکیل دهند.

«میشل عون»، رئیس جمهور لبنان، و «سعد الحریری»، مأمور تشکیل کابینه، بارها یکدیگر را در این موضوع مسئول دانسته‌اند.

منبع
اسپوتنیک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 9 =

دکمه بازگشت به بالا