شکایت 5 خانواده عراقی در فرانسه از عادل عبدالمهدی
5 خانواده عراقی به اتهام جنایت های ضد بشری و شکنجه از عادل عبدالمهدی در دادگاه های فرانسه شکایت کردند.

میدل ایست نیوز: 5 خانواده عراقی در پاریس از «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیری سابق عراق شکایت کردند.
به گفته وکیل این خانواده ها به خبرگزاری «فرانس پرس»، خانواده های مذکور از عبدالمهدی به اتهام جنایت های ضد بشری، شکنجه و ربایش طی سرکوب تظاهرات اکتبر در عراق شکایت کردند.
«جیسیکا فینال»، وکیل این خانواده ها گفت، شکایت آنها در دادستانی عمومی مسئول مبارزه با جنایت های ضد بشری در دادگاه پاریس انجام شد.
خانواده این 5 شهروند عراقی که یکی مجروح و دیگری ربوده شده و 3 تن دیگر جان باخته اند به عنوان قربانی در دادگاه های فرانسه شکایت کردند.
تظاهرات مردم عراق در اکتبر 2019 در اعتراض به فساد آغاز شد و بنابر آمار رسمی نزدیک به 600 نفر کشته و 30 هزار نفر زخمی شدند.
وکیل این خانواده ها در شکایت مذکور که در 80 صفحه تنظیم شده، دست داشتن مقامات عراق به خصوص عادل عبدالمهدی در این جنایت ها را مستند کرده است.