خبر اولسیاسی

عقب نشینی اسرائیل دربرابر تجمع چند روزه فلسطینیان بیت المقدس

هزاران فلسطینی برداشته شدن موانع فلزی که برای جلوگیری از حضور آنان در میدان باب العمود نصب شده بود را جشن گرفتند.

میدل ایست نیوز: میدان باب العامود قدس شب گذشته شاهد حضور هزاران فلسطینی بود که برداشته شدن موانع فلزی برای جلوگیری از حضور آنان در میدان توسط اسرائیلی‌ها را جشن گرفتند.

اسرائیل از اول ماه رمضان با نهادن موانع فلزی کوشیدند که مانع از ورود فلسطینیان به این بخش از حومه مسجد الاقصی شوند، اما پس از 12 روز تظاهرات فلسطینیان، از این اقدام عقب‌نشینی کردند.

حاضران با خواندن سرودهای ملی و برافراشتن پرچم فلسطین جشن گرفتند.

«احمد الطیبی»، نماینده عرب کنست، که در این جشن حضور داشت گفت که گذاشتن این موانع از اول کار نادرستی بود.

به گزارش «رویترز» سخنگوی پلیس اسرائیل اعلام کرد که به علت «حواث بی سابقه» ای که پیش آمده تصمیم گرفته این موانع را برچیند و افزود که این تصمیم پس از مشورت با مقامات دینی و چهره‌های محلی برای حفظ امنیت همگان انجام شده است.

هم‌زمان نیروهای فلسطینی ازجمله فتح و حماس و جهاد اسلامی ضمن تقدیر از مقاومت و ایستادگی فلسطینیان بیت‌المقدس این دستاورد را به آنان تبریک گفتند.

تجمعات فلسطینیان در اعتراض به نصب موانع فلزی جهت جلوگیری از رسیدن آنها به باب العامود، یکی از اصلی‌ترین ورودی‌های بیت المقدس، از هفته گذشته آغاز شد.

روز پنج‌شنبه با دخالت یهودیان افراط‌گرا در این تجمعات و سردادن شعار «مرگ بر عرب» ایشان، بیش از 100 تن زخمی شدند. هم‌زمان با این تحولات گردان‌های مقاومت در غزه در حمایت از تجمع‌کنندگان بیت المقدس ده‌ها راکت به سمت شهرک‌های اسرائیلی شلیک کردند.

از سوی دیگر، منابع خبری اعلام کردند که اسرائیل در واکنش به شلیک این راکت‌ها از بامداد امروز دسترسی ماهی‌گیران غزه به دریا را کاملا قطع کرده است.

پیش‌تر ارتش اسرائیل پس از جلسه‌ای امنیتی محدوده صید ماهی برای ماهیگیران غزه را از 15 میل دریایی به 9 میل کاهش داده بود.

همچنین بامداد امروز ارتش اسرائیل اعلام کرد که دو راکت شلیک‌شده از غزه به شهر سدیروت را منهدم کرده است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا