شورای همکاری خواستار مشارکت در مذاکرات هسته ای با ایران شد
وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری خواستار مشارکت در مذاکرات هستهای جاری میان قدرتهای غربی با ایران در وین شدند.

میدل ایست نیوز: وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری خواستار مشارکت در مذاکرات هستهای جاری میان قدرتهای غربی با ایران در وین شدند.
وزرای خارجه کشورهای عضو پس از جلسه خود در مقر دبیرخانه شورا در ریاض با انتشار بیانیهای رسمی به تحولات منطقه پرداختند.
در این بیانیه بر طرح عربستان سعودی برای پایان دادن به بحران یمن و آتشبس و ازسرگیری مذاکرات میان طرفهای نزاع در یمن تأکید شده است.
در این بیانیه همچنین با اشاره به تحولات عراق و لبنان و موضوع سد النهضة بر مخالفت با هرگونه دخالت خارجی در امور کشورهای عربی تأکید شده است.
این کشورها همچنین خواستار آن شدهاند که در مذاکرات غیر مستقیم امریکا و ایران برای احیای توافق هستهای (برجام) برنامه موشکهای بالستیک ایران نیز در نظر گرفته شود.
در این بیانیه بر نیاز به مشارکت این کشورها در مذاکرات هستهای با ایران تأکید شده است.



