سرخط خبرهاسیاسی

یک طرح تروریستی در جنوب بغداد خنثی شد

نیروهای امنیتی عراق با دستگیری یک تروریست داعشی، یک طرح تروریستی را خنثی کردند.

میدل ایست نیوز: «یحیی رسول»، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز دوشنبه از خنثی سازی یک طرح تروریستی در جنوب بغداد و دستگیری 5 تروریست خبر داد.

وی در بیانیه ای گفت: بنابر دستورات فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، نیروهای قهرمان دستگاه مبارزه با تروریسم به عملیات ویژه برای از بین بردن طرح های گروه تروریستی داعش ادامه می دهد.

رسول افزود: دستگاه مبارزه با تروریسم عراق، یک طرح تروریستی را در جنوب بغداد از طریق دستگیری مسئول یکی از هسته های تروریستی خنثی کرد.

این تروریست پس از دستگیری به وجود انبار تجهیزات حاوی اسلحه، مهمات، بمب، تجهیزات جنگی و صدا خفه کن اعتراف کرد.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق همچنین با اشاره به دستگیری 3 تروریست داعشی در استان الانبار از دستگیری یک تروریست دیگر در بغداد خبر داد.

عراق در دسامبر سال 2017، پس از حدود سه و نیم سال درگیری با داعش که حدود یک سوم کشور را اشغال کرده بود، آزادسازی تمام سرزمین های خود از چنگال این گروه تروریستی را اعلام کرد.

گفتنی است عناصر باقی مانده ای از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا