اقتصادیخبر اولسرخط خبرها

عراق: هیچ مانعی برای صادرات نفت به لبنان وجود ندارد

سخنگوی دولت عراق با بیان اینکه هیچ مانعی برای صادرات نفت به لبنان وجود ندارد، از اقدامات فنی لبنان برای تکمیل فرآیند صادرات خبر داد.

میدل ایست نیوز: «حسن ناظم» سخنگوی دولت عراق گفت هیچ مانعی در پرونده صادرات نفت به لبنان وجود ندارد.

وی در گفت وگویی با شبکه لبنانی «الجدید» گفت: هیچ مانعی در پرونده صادرات نفت به لبنان وجود ندارد و حساب بانکی در لبنان افتتاح شده است اما اقداماتی فنی از سوی لبنان باقی مانده است.

ناظم افزود: این مساله از سوی ما تکمیل شده است، گشایش اعتبارات بانکی آسان تر است و شیوه پرداخت آن نیز آسان خواهد بود. اقداماتی نیز در خصوص نوع ارز در زمان خود اتخاذ خواهد شد.

سخنگوی دولت عراق تصریح کرد: تصمیم عراق کمک به لبنان در این بحران است و مهم آن است که برای انتقال نفت در سریع ترین زمان ممکن تلاش کنیم؛ کامیون های حمل مواد نفتی سریع ترین شیوه است.

وی با اشاره به موافقت عراق برای صادرات نفت به لبنان در مقابل خدمات پزشکی و هتلی، گفت دولت عراق کمک به لبنان و مردمش را به تعویق نمی اندازد.

هیئت دولت عراق در جلسه روز سه شنبه (2 فوریه) تصویب کرد که یک میلیون بشکه مازوت و 500 هزار بشکه نفت خام به لبنان با 25 درصد تخفیف به لبنان صادر کند و به لبنان 6 ماه برای تصفیه حساب فرصت بدهد و همچنین در ازای آن از لبنان خدمات دریافت کند

لبنان از اواخر سال 2019 گرفتار بحران اقتصادی و مشکلات جدی اجتماعی و معیشتی شده که ادامه اختلافات سیاسی و نبود دولتی که به اداره امور بپردازد این مشکلات را پیچیده‌تر کرده است.

از تازه‌ترین مشکلاتی که اخیرا  در لبنان پیش آمده کمبود سوخت و بنزین و صف‌های طولانی دربرابر پمپ بنزین‌هاست.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا