تاکید دولت بحرین بر خروج فوری شهروندان این کشور از لبنان
وزارت امور خارجه بحرین از شهروندان خود خواست تا فورا لبنان را به خاطر تنشها در این کشور ترک کنند.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه بحرین از شهروندان خود خواست تا فورا لبنان را به خاطر تنشها در این کشور ترک کنند.
در بیانیه وزارت امور خارجه بحرین آمده است، از همه شهروندان بحرینی ساکن لبنان می خواهیم با توجه به تنشها فورا اراضی این کشور را ترک کنند.
در پایان بر بیانیههای پیشین در عدم سفر به لبنان به خاطر سلامت جانی شهروندان بحرینی تاکید شده است.
قرداحی در سخنانی پیش انتخاب به عنوان وزیر اطلاعرسانی لبنان در شبکه الجزیره گفته بود: ملت یمن از خود دفاع می کند و به نظر من جنگ یمن بیهوده است و باید متوقف شود.
وی تصریح کرده بود: حوثیها در حال دفاع از خود در برابر تجاوز خارجی هستند، القرداحی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امارات و عربستان به یمن تعرض کرده اند، پاسخ داده بود یقینا تجاوز است نه به خاطر اینکه آنها عربستان یا امارات هستند بلکه تجاوزی وجود دارد که 8 سال است ادامه دارد.
در پی پخش این سخنان قرداحی، عربستان، امارات، بحرین و کویت دیپلماتهای خود را از بیروت احضار کرده و سفرای لبنان را اخراج کردند.