واکنش نوری المالکی به اعتراضات امروز: دست های آلوده ای در پی فتنه هستند
نوری المالکی از معترضان به نتایج انتخابات خواست که به تنش دامن نزنند و هشدار داد که دستهای آلودهای در پی ایجاد فتنه در کشور هستند.

میدل ایست نیوز: نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون با انتشار بیانیه ای از معترضان امروز خواست که به تنش دامن نزنند و هشدار داد که دستهای آلودهای در پی ایجاد فتنه و بر هم زدن فضای سیاسی در کشور هستند.
او با انتشار توئیتی در واکنش به حوادث خشونت آمیز در تظاهرات عصر امروز بغداد نوشت که از معترضان میخواهد که به صورت مسالمتآمیز و در چارچوبهای قانونی مطالبات خود را پیگیری کنند و هرگز با نیروهای امنیتی کشور درگیر نشوند و افزود: «در پیگیری مطالبات مشروعتان در کنارتان هستیم».
المالکی هرگونه خشونت از هر طرفی را به شدت محکوم کرد و از نیروهای امنیتی خواست که از تظاهراتکنندگان و اموال عمومی حمایت کنند و به درگیری با معترضان کشیده نشوند.
عصر امروز منابع خبری از تنش میان معترضان و نیروهای امنیتی در ورودی های منطقه خضراء خبر دادند و فیلم های متعدد نشان دهنده شلیک گلوله به سمت معترضان است.
بر اساس گزارش ها از بغداد، در حال حاضر آرامش به منطقه بازگشته است.
كما ندعو #القوات_الامنية الى تحمل مسؤولياتها في حماية المتظاهرين والممتلكات العامة وعدم الانجرار للمواجهة مع اخوتهم المتظاهرين، وندين بشدة الاعتداء واستخدام العنف والقوة المفرطة من اي طرف كان، ونحذّر من تدخل اياد خبيثة واطراف مشبوهة من اجل اشعال الفتنة وخلط الاوراق #المالكي
— Nouri Al-Maliki (@nourialmalikiiq) November 5, 2021



