سیاسی

آناتولی: ترور یک افسر پیشمرگه در اطراف سلیمانیه

یک افسر پلیس سلیمانیه از جان باختن یک افسر پیشمرگه و یک غیر نظامی در حمله افراد ناشناس در این استان خبر داد.

میدل ایست نیوز: یک افسر پلیس سلیمانیه از جان باختن یک افسر پیشمرگه و یک غیر نظامی در حمله افراد ناشناس در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، یکافسر پلیس سلیمانیه تأکید کرد که افراد مسلح ناشناس یک خودرو را که یک فرد غیر نظامی آن را هدایت می کرد و یک افسر پیشمرگه بر آن سوار بود هدف قرار داد.

این منبع که نخواسته نامش فاش شود تأکید کرد که در این حمله که در شهرستان رانیا در استان سلیمانیه انجام شد هردو سرنشین خودرو جان باختند.

به گفته این منبع، افسر جان باخته از افراد نزدیک به رئیس مشترک برکنارشده حزب اتحادیه میهنی، «لاهور شیخ جنکی» بوده است.

تا زمان تنظیم این خبر مقامات رسمی اقلیم کردستان در این باره بیانیه ای صادر نکرده اند.

ماه های گذشته شاهد اختلاف شدید در میان سران اتحادیه میهنی کردستان بوده و در پی آن لاهور شیخ جنکی و شماری از دیگر سران حزب از آن اخراج شدند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − یک =

دکمه بازگشت به بالا