جنگنده های ترکیه شمال اقلیم کردستان را بمباران کردند
جنگنده های ترکیه مواضع حزب کارگران کردستان در شهر العمادیه استان دهوک اقلیم کردستان عراق را بمباران کردند.

میدل ایست نیوز: یک منبع نظامی از حمله جنگنده های ترکیه به مواضع حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در شهر العمادیه در استان دهوک اقلیم کردستان عراق خبر داد.
منبع مذکور به پایگاه خبری «شفق نیوز» گفت: جنگنده های ترکیه برای چهاردهمین بار از صبح امروز مناطق بین دو روستای ببیادی و کاریا را در مرز ناحیه جمانکی از توابع شهر العمادیه را بمباران کردند.
وی افزود: ترکیه مواضع حزب کارگران کردستان را بمباران کرد و هنوز خسارت های ناشی از این حملات مشخص نیست.
یادآور می شود شهر العمادیه در استان دهوک و در نزدیکی مرز با ترکیه است که ارتش ترکیه به بهانه حضور نیروهای پ.ک.ک در این منطقه، اقدام به بمباران آن می کند و این امر، باعث وارد آمدن خسارت گسترده ای به شهروندان غیر نظامی شده است.
عملیات زمینی ترکیه در حال حاضر در مناطق هفتانین، برادوست، زاخو، زب سدکان و سوران، شمال و شرق دهوک متمرکز است.
ترکیه در دو عملیات پنجه برق و پنجه صاعقه مناطق حضور عناصر پ.ک.ک از جمله العمادیه، زاخو، جبل متین، افاشین، باسیان، جبل کیسته و الزاب را هدف حمله قرار می دهد.
درگیری و جنگ ترکیه و پ.ک.ک در شمال عراق موجب شده است بسیاری از ساکنان این مناطق، مهاجرت کرده و خواستار دور کردن جنگ از مناطق مسکونیشان شوند.