سیاسی

بایدن: به همکاری با متحدانمان در عراق برای مبارزه با داعش ادامه می دهیم

بایدن در سخنرانی تلویزیونی اش تأکید کرد که القرشی شخصا بر عملیات تروریستی متعددی نظارت داشت که آخرین آنها عملیات زندان گویران در شمال شرق سوریه بود.

میدل ایست نیوز: «جو بایدن»، رئیس جمهوری امریکا،  تأکید کرد سرکرده گروه تروریستی داعش از «میدان به در شد».

بایدن که پیشتر در بیانیه‌ای از کشته شدن «ابوابراهیم القرشی الهاشمی» طی عملیات نیروهای امریکایی در ادلب خبر داده بود، در سخنرانی تلویزیونی اش تأکید کرد که القرشی شخصا بر عملیات تروریستی متعددی در نقاط گوناگون جهان نظارت داشت که آخرین آنها عملیات زندان گویران در شمال شرق سوریه بود.

به گزارش «الجزیره» او گفت که برای کاهش خسارت‌های انسانی تصمیم گرفته شد که عملیات به صورت هوایی اجرا نشود و افزود که سرکرده داعش بعد از نزدیک شدن نیروهای امریکایی خود را در طبقه سوم ساختمان منفجر کرد و در اقدامی بزدلانه خانواده و فرزندانش را هم کشت.

بایدن افزود که به همکاری با متحدان امریکا در ارتش عراق و پیشمرگه و نیروهای دموکراتیک سوریه برای مبارزه با داعش ادامه می‌دهد.

وی این عملیات را نشان‌دهنده توانایی امریکا در دستیابی به هر نقطه‌ای که موجب تهدید باشد دانست.

پیش از این، شبکه «الجزیره» به نقل از یک مقام امریکایی تأکید کرد که القرشی در حین عملیات خود را منفجر کرد و بدین ترتیب خود و چند تن از اعضای خانواده اش کشته شدند.

این مقام درباره اینکه آیا اجساد کشته شدگان به جای دیگری منتقل شده، گفت که نمی‌تواند به این پرسش پاسخ دهد.

وی افزود که یک بالگرد امریکایی در حین عملیات مشکل پیدا کرد و برای همین نیروهای امریکایی آن را منفجر کردند.

این مقام گفت که کشته شدن افراد غیر نظامی در این عملیات به علت منفجر کردن یک شیء بمب‌گذاری شده در منطقه توسط تررویست به محض آغاز محاصره بوده است.

از سوی دیگر، شبکه «المیادین» به نقل از منابع آگاه خبر داد که دستگاه اطلاعات عراق در این عملیات مشارکت داشته‌ است.

شبکه العربیه نیز خبر داد که سه تن از کشته شدگان در عملیات همسران القرشی بوده اند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

دکمه بازگشت به بالا