هیئت پارلمانی عراق وارد اربیل شد
هیئت پارلمانی عراق به ریاست نائب رئیس اول مجلس این کشور در پی حمله موشکی سپاه پاسداران ایران به اربیل، وارد این شهر شد.

میدل ایست نیوز: هیئت پارلمانی عراق به ریاست «حاکم الزاملی» نائب رئیس اول مجلس این کشور و با حضور «شاخوان عبدالله» نائب رئیس دوم مجلس امروز سهشنبه در پی حمله موشکی سپاه پاسداران ایران به اربیل، وارد این شهر شد.
این هیئت قرار است تعدادی از مسائل مهم در اقلیم کردستان عراق به ویژه حمله موشکی سپاه پاسداران ایران به این شهر را بررسی کند.
«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق نیز روز گذشته دوشنبه در پی حمله موشکی به اربیل در رأس هیئتی امنیتی با استقبال رئیس دولت ایالتی کردستان عراق وارد اربیل شد.
نخست وزیر عراق در سفر خود به اربیل با «مسعود بارزانی» رئیس حزب دموکرات کردستان، «نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق و «مسرور بارزانی» رئیس دولت ایالتی کردستان عراق دیدار کرد و در این دیدارها بر مخالفت با حمله به اربیل تاکید شد.
الکاظمی همچنین از محل اصابت موشک های سپاه پاسداران ایران بازدید کرد.
نخست وزیر عراق بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق از سوی طرفهای مختلف نیز تاکید کرد و گفت که ما این موضوع را به طور رسمی از راه های کانالهای دیپلماتیک ابلاغ کردهایم.