سیاسی

نجاح محمد علی، تحلیلگر سیاسی که به ارتش عراق اهانت کرده بود عذرخواهی کرد

نجاح محمد علی که پیشتر در یک مصاحبه تلویزیونی به ارتش عراق اهانت کرده بود، از ارتش عراق عذرخواهی کرد و گفت که قصد اهانت نداشته است.

میدل ایست نیوز: نجاح محمد علی، تحلیلگر سیاسی که در یک مصاحبه به ارتش عراق اهانت کرده بود، ضمن عذرخواهی از ارتش عراق، اعلام کرد که دستگاه قضایی هر تصمیمی بگیرد مورد قبول وی است.

وی در توئیتی گفت: بدون توجه به ساختار مناظره تلویزیونی و شرایط آن، از شما (وزارت دفاع) عذرخواهی می کنم. من قصد اهانت به ارتش عراق که از عراق در برابر تروریسم و حکومت خرافاتی داعش دفاع کرد، نداشتم.

نجاح محمد علی افزود: من با هر تصمیمی که از سوی شما و دستگاه قضایی گرفته شود، موافقم و خنجری در پشت نیروهای امنیتی نخواهم شد.

پیش از این، وزارت دفاع عراق تاکید کرد که در پاسخ به اظهارات نجاح محمد علی که اهانت صریح و آشکار به ارتش عراق محسوب می شود، همه اقدامات قانونی را اتخاذ خواهد کرد.

نجاح محمد علی در یک برنامه تلویزیونی ارتش عراق را با اوصافی زشت توصیف و به عقب نشینی آن از موصل و مسبب سقوط موصل شدن اشاره کرده بود.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 15 =

دکمه بازگشت به بالا