خبر اولسیاسی

روزنامه کویتی از آغاز مجدد گفتگوهای ایران و عربستان پیش از عید فطر خبر داد

روزنامه الجریده کویت نوشت که سفیر ایران در بغداد با همتای عربستانی خود برای برگزاری پنجمین دور از مذاکرات بین دو کشور تا پیش از عید فطر تماس خواهد گرفت.

میدل ایست نیوز: یک منبع مطلع در وزارت خارجه ایران از آغاز مجدد ارتباط و هماهنگی ها برای برگزاری پنجمین دور از گفت وگوهای ایران و عربستان در بغداد خبر داد.

به گزارش روزنامه الجریده کویت به نقل از منبع مذکور، ایرانی ها امیدوارند پنجمین دور از گفت وگوها با عربستان پیش از عید فطر برگزار شود.

این منبع مطلع گفت: حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه ایران در تماسی تلفنی با عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات تاکید کرد که تهران از طرح کشورهای شورای همکاری برای آتش بس در یمن استقبال می کند.

وی افزود: به ایرج مسجدی، سفیر ایران در بغداد گفته شده تا برای برگزاری پنجمین دور از مذاکرات بین دو کشور تا پیش از عید فطر، با سفیر عربستان در بغداد تماس بگیرد.

منبع مذکور در ادامه تصریح کرد: ریاض به تهران اطلاع داد که سهمیه حجاج ایرانی برای حج امسال را افزایش خواهد داد و ایران این اقدام را گامی مثبت دانست.

عربستان و ایران تاکنون 4 دور از گفت وگوها را در بغداد برگزار کرده اند که آخرین آن 21 سپتامبر برگزار شد.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 15 =

دکمه بازگشت به بالا