اسرائیل 13 فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کرد

سخنگوی ارتش اسرائیل گفت که نیروهای ارتش 13 فلسطینی را به اتهام دست داشتن در فعالیت های تروریستی در کرانه باختری بازداشت کرده اند.

میدل ایست نیوز: مقامات اسرائیل از بازداشت 13 فلسطینی تحت تعقیب در شب گذشته در کرانه باختری خبر دادند.

به گزارش روسیا الیوم، اویخای ادرعی، سخنگوی ارتش اسرائیل در حساب توئیتری خود نوشت: نیروهای ارتش و شاباک و نیروهای مرزبانی، شب گذشته 13 فرد تحت تعقیب را در منطقه یهودا و السامره به اتهام دست داشتن در فعالیت های تروریستی بازداشت کردند.

ادرعی با اشاره به اینکه یکی از افراد مظنون به فعالیت در گروه های تروریستی، در اردوگاه الامعری بازداشت شد، گفت که نیروهای امنیتی در شهر الخلیل 4 فرد تحت تعقیب را به اتهام دست داشتن در فعالیت های تروریستی و 4 نفر دیگر را به همین اتهام در روستای حوسان در غرب شهر بیت لحم بازداشت کردند.

سخنگوی ارتش اسرائیل تصریح کرد که شب گذشته در مجموع 13 فرد تحت تعقیب بازداشت شدند.

نظامیان اسرائیل همه روزه به بهانه‌های مختلف به خانه‌های فلسطینیان در قدس اشغالی و کرانه باختری یورش برده و آنان را بازداشت می‌کنند.

بر اساس گزارش باشگاه اسرای فلسطینی 4هزار و 650 نفر از فلسطینیان از جمله 180 کودک و نوجوان و 39 زن در زندان‌های اسرائیل به‌سر می‌برند که حدود 500 نفر از آنها در چارچوب قانون بازداشت اداری زندانی هستند.

اسرائیل در چارچوب قانون بازداشت اداری فلسطینی‌ها را بدون ارائه هیچ سند و مدرک، حتی بدون طرح اتهام مشخصی تا پنج سال زندانی می‌کند.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
روسیا الیوم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا