عباس در دیدار با هیئت امریکایی: قدس شرقی پایتخت کشور فلسطین بوده و خواهد بود
طرفین در این دیدار در مورد آخرین تحولات فلسطین و اوضاع خطرناک کنونی حاکم بر اراضی فلسطینی و تشدید تجاوزات اسرائیل علیه ملت فلسطین در قدس و مقدسات اسلامی و مسیحی آن گفتگو کردند.

میدل ایست نیوز: «باربارا لیف» دستیار وزیر خارجه امریکا که به رام الله سفر کرده، با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری فلسطین، طرفین در این دیدار در مورد آخرین تحولات فلسطین و اوضاع خطرناک کنونی حاکم بر اراضی فلسطینی و تشدید تجاوزات اسرائیل علیه ملت فلسطین در قدس و مقدسات اسلامی و مسیحی آن گفت وگو کردند.
محمود عباس در این دیدار تاکید کرد که هدف ما رهایی از بند اشغالگری با تکیه بر قطعنامه های بین المللی است. وی تاکید کرد که قدس شرقی پایتخت فلسطین بوده و خواهد بود و ما هرگز بر سر اصول ملی خود معامله نمی کنیم و به مقاومت و پایداری در سرزمین خود ادامه می دهیم و زمان پایان اشغالگری فرا رسیده است.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین عنوان کرد که وضعیت کنونی در سایه نبود چشم اندازی سیاسی، عدم حمایت از ملت فلسطین، شانه خالی کردن اسرائیل از عمل به تعهدات خود به موجب توافقنامه های امضا شده و قوانین بین الملل، ادامه اقدامات یکجانبه به ویژه در قدس، تجاوزات بی وقفه شهرک نشینان تندرو علیه مسجد الاقصی، دادن اجازه برافراشتن پرچم های اسرائیل در این مسجد، سلب حق آزادی عبادت مسلمانان در مسجد الاقصی، تعرض به کلیسای قیامت، ادامه کوچاندن فلسطینیان از قدس، تخریب خانه های آنان و قتل و کشتار کودکان و افراد غیرنظامی، ادامه شهرک سازی و جنایات شهرک نشینان غیرقابل تحمل است و نمی توان در برابر آن سکوت کرد.
وی اظهار داشت که رهبران فلسطینی در سایه سکوت و ناتوانی جامعه بین الملل، درصدد مبادرت به اقدامات و تدابیری برای مقابله با تشدید تجاوزات اسرائیل هستند.
عباس همچنین بر ضرورت خروج نام سازمان آزادی بخش از فهرست گروه های تروریستی امریکا، بازگشایی کنسولگری این کشور در قدس شرقی، بازگشایی دفتر نمایندگی ساف در واشنگتن و توقف تمامی اقدامات یکجانبه تاکید کرد.
از سوی دیگر، دستیار وزیر امور خارجه امریکا نیز بر پایبندی دولت جو بایدن به راه حل ایجاد دو کشور تاکید کرد و گفت ماموریت این هیئت که به اراضی فلسطینی سفر کرده، زمینه سازی برای سفر بایدن به منطقه است و او تمایل دارد با محمود عباس دیدار کرده و راه های تقویت شرایط و روابط دو جانبه با فلسطینیان و ایجاد راهکارهایی برای پایان تنش و درگیری ها در منطقه و ارائه چشم اندازی سیاسی را با او بررسی کند.
باربارا لیف عنوان کرد که دولت امریکا مشتاق است بستری مناسب با هدف امید بخشی به فلسطینیان و کل ملت های منطقه ایجاد کند.