اقتصادیخبر اول

افزایش نیم میلیون نفری جمعیت مصر ظرف 120 روز

دستگاه مرکزی آمار مصر اعلام کرد که جمعیت این کشور با افزایش نیم میلیون ظرف 120 روز گذشته به 103 میلیون و 500 هزار تن رسیده است.

میدل ایست نیوز: دستگاه مرکزی آمار مصر اعلام کرد که جمعیت این کشور با افزایش نیم میلیون ظرف 120 روز گذشته به 103 میلیون و 500 هزار تن رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری «قاهره24»، این اداره دولتی تأکید کرد جمعیت این کشور در 22 فوریه سال جاری به 103 میلیون تن رسیده بود و بعد از 120 روز، یعنی امروز ( 22 ژوئن) از 103 میلیون و 500 هزار تن گذشت.

بر اساس این آمار، قاهره با 10 میلیون و صد هزار تن، پرجمعیت‌ترین استان مصر و استان سینای جنوبی با 113 هزار و 300 نفر کم‌جمعیت‌ترین استان مصر است.

سال گذشته، «هاله سعید»، وزیر برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی مصر، با اشاره به نرخ بالای زادوولد در این کشور بر ضرورت کاهش آن تأکید کرد.

او در سخنانی تأکید کرد که  در هر ثانیه در مصر 14 کودک زاده می‌شوند و افزود که نرخ زادوولد به 3.4 کودک برای هر زن در مصر رسیده است.

سعید افزود که جمعیت مصر به 102 میلیون تن رسیده و باید روند افزایش جمعیت کاهش پیدا کند.

وی تأکید کرد که از 1950، میانگین رشد جمعیت مصر 20 میلیون نفر در هر 28 سال بوده اما این روند به 21 سال و سپس 14 سال و هم‌اکنون به 8 سال کاهش یافته است.

وزیر برنامه‌ریزی مصر افزود که ادامه این روند به معنای آن است که در سال 2050 در بخش خدمات آموزشی نیازمند 4 برابر امکانات فعلی و در بخش خدمات درمانی نیازمند 9 برابر امکانات فعلی هستیم.

پیش از آن نیز «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهوری مصر، طی اظهاراتی تأکید کرد که رشد بی ضابطه جمعیت به برنامه‌های راهبردی کشور ضربه می‌زند و با توجه به محدودیت‌های درآمد کشور مشکلی اساسی ایجاد می‌کند و به وضعیتی فراتر از توان کشور می‌رسد چنان‌که در سال 2011 (اشاره به انقلاب 25 ژانویه مصر) چنین شد.

رئیس جمهوری مصر بر ضرورت «برقراری ارتباط میان رشد جمعیت و مشکلات اجتماعی در یک سده گذشته» تأکید کرد و گفت که راه حل این مشکل مهار رشد جمعیت و بازنگری در هزینه‌هاست.

منبع
قاهره 24

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 16 =

دکمه بازگشت به بالا