سیاسی
الحلبوسی خواستار به نتیجه رسیدن گفت وگوها برای انتخاب رئیس جمهور شد
رئیس پارلمان عراق از نیروهای سیاسی و رؤسای فراکسیون های پارلمانی خواست گفت وگوهای خود برای انتخاب رئیس جمهور را به نتیجه برسانند.

میدل ایست نیوز: محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق از نیروهای سیاسی و رؤسای فراکسیون های پارلمانی خواست گفت وگوهای خود برای انتخاب رئیس جمهور را به نتیجه برسانند.
به گزارش دجله، در بیانیه منتشر شده از سوی دفتر الحلبوسی آمده است: با پایان تعطیلات پارلمان و عید قربان و آغاز فصل جدید پارلمان، از برادران و خواهران، نیروهای سیاسی و رؤسای فراکسیون های پارلمانی می خواهم مسئولیت خود را برعهده گرفته و گفت وگوها برای انتخاب رئیس جمهور را به نتیجه برسانند.
در ادامه بیانیه آمده است: با به نتیجه رسیدن گفت وگوها ما می توانیم اقدامات لازم را در عمل به قانون اساسی و آیین نامه داخلی پارلمان برای تعیین موعد جلسه انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت آتی عراق اتخاذ کنیم.



