خبر اولسیاسی

پیام رئیس مجلس لبنان به ملت عراق

رئیس مجلس لبنان در پیامی بر حمایت مطلق خود و مجلس لبنان از گفت‌وگوی ملی برای حل اختلافات سیاسی در عراق تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: رئیس مجلس لبنان در پیامی بر حمایت مطلق خود و مجلس لبنان از گفت‌وگوی ملی برای حل اختلافات سیاسی در عراق تأکید کرد.

به گزارش «روسیا الیوم»، «نبیه بری»، رئیس مجلس لبنان، در پیامی به «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق، ملت این کشور را خطاب قرار داد و گفت که شخصا و از جانب مجلس نمایندگان لبنان و شهروندان لبنانی بر تأیید و حمایت مطلق خود از طرح پیشنهادی نخست‌وزیر عراق و نشاندن همه طرف‌ها پشت میز مذاکره ملی برای رسیدن به راه حل سیاسی بحران عراق در سایه برادری و شهروندی تأکید می‌کند.

او گفت شخصا نیز همواره از همه لبنانی‌ها با همه طیف‌ها و رویکردها و وابستگی‌‌هاشان می‌خواسته که برای حل همه اختلافات از گفت‌وگو در سایه قانون استفاده کنند.

بری افزود که به همین اندازه و نظر به برادری ملت و دولت عراق و جایگاه مرجعیت دینی که همواره حامی و درمان زخم‌های ملت لبنان بوده‌اند این تأیید را اعلام می‌کند.

رئیس مجلس لبنان تأکید کرد که هم‌صدا با نخست‌وزیر عراق، از ملت عراق با همه طیف‌هایشان می‌خواهد که هرچه سریع‌تر به ندای عقل گوش فرادهند و دعوت به مشارکت در مذاکره را بپذیرند و افزود که برای آنکه عراق برای ملتش و برای همه اعراب قدرتمند بماند و جایگاهی محوری در اعتمادسازی در سطح منطقه داشته باشد چاره‌ای جز مذاکره نیست.

وی همچنین برای ملت عراق امنیت و ثبات و موفقیت آرزو کرد و ابراز امیدواری که طرح نخست‌وزیر عراق با موفقیت اجرا شود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا