حیدر العبادی خواستار تشکیل دولت جدید و اجرای انتخابات پیش از موعد شد
رئیس ائتلاف نصر خواستار ارائه طرحی درباره توافق سیاسی با زمانبندی مشخص برای اجرای انتخابات پیش از موعد زیر نظر دولتی با اختیارات کامل شد.

میدل ایست نیوز: رئیس ائتلاف نصر خواستار ارائه طرحی با زمانبندی مشخص برای اجرای انتخابات پیش از موعد زیر نظر دولتی با اختیارات کامل شد.
«حیدر العبادی»، رئیس ائتلاف نصر، با انتشار توئیتی با اشاره به حکم دادگاه فدرال درباره اینکه انحلال مجلس از اختیارات این دادگاه نیست، خواستار ارائه ابتکار عملی به موجب ماده 64 قانون اساسی عراق درباره انحلال مجلس شد.
وی نوشت که این ابتکار عمل باید شامل یک توافق سیاسی با زمانبندی مشخص برای اجرای انتخابات پیش از موعد و تصویب قوانین مربوط به آن و تشکیل نهادهای مرتبط با آن در کنار دولتی با اختیارات کامل و انحلال مجلس باشد.
العبادی تأکید کرد که نظم و ثبات و صلح و توسعه بالاترین اولویت های ملی در کشور و به نفع همگان هستند.
روز گذشته دادگاه فدرال عراق با بررسی شکایت جریان صدر درباره لزوم انحلال مجلس به علت عدم اجرای مسئولیت های قانونی اش، اعلام کرد که تصمیم گیری درباره انحلال مجلس منتخب در اختیارات دادگاه فدرال نیست.




