
میدل ایست نیوز: گروهی از شخصیتهای برجسته و مقامات سابق بحرینی با انتشار بیانیهای خواستار تحریم انتخابات پیش رو این کشور شدند.
به گزارش «مرآة البحرین»، چند چهره دینی و آکادمیک بحرینی که شماری از آنها سابقه نمایندگی مجلس را دارند، تأکید کردند که قوه مقننه در این کشور هرگز نتوانسته شهروندان را از حقوق سیاسی و مدنی خود برخوردار کند.
در این بیانیه آمده که در 20 سال گذشته نقش این نهاد به عنوان ابزاری تحت کنترل خاندان حاکم علیه ملت تثبیت شده و از آن صرفا برای تصویب سیاستهای مالی و مالیاتی رژیم و حمایت از مفسدان و تصویب سیاستهای سرکوبگرانه تا عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی استفاده شده است.
این بیانیه انتخابات پارلمانی در بحرین را تحریف اراده ملت دانسته و از آنان خواسته که با تحریم انتخابات صوری وحدت خود را حفظ کنند و به مبارزه از روشهای مسالمتآمیز ادامه دهند.
انتخابات بحرین قرار است در 12 نوامبر آینده برگزار شود.