سیاسی

بررسی تقویت مبادلات اطلاعاتی میان عراق و ناتو در دیدار الکاظمی و استولتنبرگ

نخست‌وزیر عراق در دیدار با دبیر کل ناتو گسترش همکاری های ناتو با نیروهای نظامی عراق و تقویت همکاری ها در تبادل اطلاعات را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: نخست‌وزیر عراق در دیدار با دبیر کل ناتو گسترش همکاری های ناتو با نیروهای نظامی عراق و تقویت همکاری ها در تبادل اطلاعات را بررسی کرد.

بر اساس بیانیه رسمی دفتر نخست‌وزیر عراق، «مصطفی الکاظمی» در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با «ینس استولتنبرگ»، دبیر کل ناتو، دیدار کرد.

در این دیدار تلاش‌های نیروهای عراقی در مبارزه با تروریسم و موفقیت‌های میدانی آنها که موجب بهبود امنیت و ثبات عراق و منطقه شده بررسی شد.

طرفین همچنین تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی عراق و کشورهای ناتو را که به آنها آموزش می‌دهند بررسی و بر تمایل مشترک برای ادامه این همکاری و گسترش آن و تقویت تبادل اطلاعات و حمایت از تلاش‌های عراق برای تحقق آرامش در منطقه تأکید کردند.

 

منبع
دفتر نخست وزیر عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا