سیاسی

طرح امنیتی و خدماتی در عراق همزمان با شهادت امام حسن عسکری (ع)

فرماندهی ستاد عملیات سامرا از وضع دو طرح امنیتی و خدماتی برای استقبال از زائران مراقد مقدسه در سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) خبر داد.

میدل ایست نیوز: فرماندهی ستاد عملیات سامرا از وضع دو طرح امنیتی و خدماتی برای استقبال از زائران مراقد مقدسه در سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سرتیپ ستاد علی مثجل المالکی، فرمانده ستاد عملیات سامرا گفت این فرماندهی، اقداماتی برای استقبال از میلیون ها زائر در سالروز شهادت امامین عسکریین و سید محمد و مرقد ابراهیم بن مالک اشتر برای احیای سالروز شهادت امام حسن عسکری اتخاذ کرده است.

ستاد عملیات سامرا دو طرح مهم برای سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) وضع کرده که نخستین آن تامین حفاظت لازم از زائران در طول مسیر از سوی واحدهای امنیتی و تداوم عملیات پیش دستانه و بازرسی مرزهای حد فاصل با ستادهای فرماندهی مجاور برای تعیین فعالیت گروه های تروریستی و هسته های خفته و جلوگیری از انجام عملیات تروریستی برای هدف قرار دادن زندگی شهروندان و زائران است.

طرح دوم ارائه خدمات برای تامین بهترین خدمات از طریق موکب های حسینی و ارائه غذا، آب و غیره علاوه بر ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی از طریق هماهنگی با اداره بهداشت صلاح الدین و بیمارستان عمومی سامرا علاوه بر واحدهای پزشکی که در طول مسیر حضور دارند، است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 9 =

دکمه بازگشت به بالا