سیاسی

فلسطین موضوع اصلی گفت‌وگوهای پادشاه اردن در الجزایر

پادشاه اردن و رئیس جمهور الجزایر بر محوریت قضیه فلسطین و ارتباط برای حل عادلانه آن که تنها راه تحقق صلح عادلانه، فراگیر و پایدار است، تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: الجزائر و اردن بیانیه مشترکی در پس از دیدار عبدالله دوم، پادشاه اردن با عبدالمجید تبون، رئیس جمهوری الجزایر منتشر کردند.

به گزارش روسیا الیوم، دو طرف بر محوریت قضیه فلسطین و ارتباط برای حل عادلانه آن که تنها راه تحقق صلح عادلانه، فراگیر و پایدار است، تاکید کردند.

تبون بر اهمیت نقش قیمومیت تاریخی اردن بر مقدسات اسلام و مسیحیت در قدس در حفظ مقدسات تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است که عبدالله دوم و تبون به بررسی روابط دوجانبه و راه های همکاری در همه زمینه ها و گسترش همکاری ها پرداختند.

پادشاه اردن ضمن تحسین نتایج نشست سران کشورهای عربی در الجزایر، بر محوریت قضیه فلسطین و راه حل عادلانه برای پاسخ به تمام حقوق مشروع ملت فلسطین بر اساس راه حل دو کشوری و برپایی کشور مستقل و دارای حاکمیت فلسطین در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

دو طرف بر اهمیت وحدت میان گروه های فلسطینی و پایان اختلافات تاکید کردند.

عبدالله دوم شب گذشته پس از سفری کوتاه به قاهره، وارد الجزایر شد. وی قرار است پس از پایان سفرش به الجزایر عازم ایتالیا شود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا